Skip to content
 • Vårt synsätt
 • Våra tjänster
 • Reportage
 • Om Mälby Skog
 • Jobba hos oss
 • Kontakt
 •  

  Just nu söker vi erfarna virkesköpare!

  Just nu söker vi efter erfarna och engagerade virkesköpare som vill ingå i ett team med drivna kollegor i ett snabbt växande skogsbolag. 

  Läs mer om tjänsten!

  Virkesköpare hos Mälby Skog

  Som virkesköpare hos Mälby Skog ansvarar du för att driva affären med befintliga och nya skogsägare. Du har daglig kontakt med skogsägare och identifierar de behov som finns för att kunna skapa långsiktiga och goda affärer. Då Mälby Skog äger hela kedjan är det virkesköparens roll att vara kontakten som löser skogsägarens nuvarande och kommande behov att bruka sin skog. Att jobba som virkesköpare hos Mälby Skog innebär ett varierande jobb med stor frihet under ansvar. 

  Vem söker vi?

  Vi söker dig som har skoglig utbildning och som jobbar som virkesköpare idag. Du är självgående och van att ta ansvar över de affärer som skapas. Du har ett brett kontaktnät och gillar att möta och träffa nya människor. Du gillar att ta ansvar och är nyfiken som person och har i grunden ett starkt driv. Du tar gärna kontakt med nya människor och är bra på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer. 

  Vi tror att du gillar affärer, har ett eget starkt driv och en vilja att utvecklas. Du förstår vikten av gott samarbete och gillar att ta dig an nya utmaningar.

  Placering

  Värmland, Närke, Södermanland, Uppland, Västmanland, Värmland, Dalarna och Gästrikland. Vi växer hela tiden stadigt vilket gör att nya områden tillkommer kontinuerligt.

  Kort om oss på Mälby Skog

  Mälby Skog är en platt organisation där det finns alla möjligheter att själv vara med och påverka arbetet och hela tiden utvecklas inom sin roll.

  Vi är ett fullserviceföretag inom skog som hjälper våra skogsägare att höja värdet på sin fastighet. Mälby Skog är ett helt fristående skogsbolag med stor kapacitet som innehar all entreprenad, såväl personal som maskiner. Detta gör att vi kan erbjuda en rad olika skogsbrukstjänster som rör våra skogsägares fastighetsinnehav. Vårt mål och vision är att våra skogsägare ska känna sig trygga som skogsägare och med sin skogsaffär och få ut mesta möjliga värde på sin skog. Mälby Skog står för kvalité, kunskap, helhet och personlig service. Att äga och sköta skog ska vara hållbart och långsiktigt. Som bolag är vi givetvis certifierade.


  Kontakt och ansökan

  För att ansöka till platsen, vänligen skicka in din ansökan via formuläret nedan så snart som möjligt. För mer information om den specifika tjänsten, kontakta Ronny Sjöqvist, grundare och VD, på tel. 073-047 22 32.

  Vi behandlar ansökningar och inleder intervjuer löpande.

  Genom att använda formuläret godkänner jag att mina uppgifter används enligt Mälby Skogs personuppgiftspolicy

  VÅRT SYNSÄTT

  Med en helhetsyn
  på skog och mark

  Genom att se bortom skogens alla träd, kan vi optimera hur din skogsgård förvaltas, förnyas och maximeras i sin användning. Läs mer om hur Mälbu Skog skapar ett hållbart skogägande.

  Mer om vårt synsätt