Skip to content
 • Vårt synsätt
 • Våra tjänster
 • Reportage
 • Om Mälby Skog
 • Jobba hos oss
 • Kontakt
 • Att jobba hos Mälby Skog

  Vi söker efter människor med stor ambition och starkt driv. Känner du dig träffad kan vi erbjuda dig skogen som arbetsplats. Mälby Skog expanderar kraftigt och söker kontinuerligt nya drivna arbetskollegor från Småland i söder till Västernorrland i norr. Mälby Skog har en platt struktur vilket ger dig alla möjligheter att själv vara med och påverka ditt arbete och hela tiden utvecklas inom din roll. Så länge du har ett starkt driv och en vilja att utvecklas kommer Mälby Skog kunna ge dig förutsättningarna att lyckas.

   

  En schysst arbetsplats

  Mälby Skog är och ska alltid vara en schysst arbetsgivare. Vi internutbildar all vår personal för att skapa rätt förutsättningar för ett givande arbete inom skogen. Mälby Skog anställer all vår personal och tar inte in underleverantörer. Detta skapar en schysst arbetsplats för våra anställda och ger mer tillbaka till skogsägaren.

  Vi har kul tillsammans samtidigt som vi ställer höga krav på varandra i en miljö där allas arbetsinsats värderas lika högt.  Det är tillsammans vi lyckas.

  Läs mer om Mälby Skog

  Våra värdeord

  Kvalitet · Kunskap · Helhet · Personlig service

  Vårt mål är att våra skogsägare ska känna sig trygga med sin skogsaffär och få ut det mesta möjliga värde på sin skog. Att äga och sköta skog ska vara enkelt, hållbart och långsiktigt.

  Lediga platser just nu

  Mälby Skog är ständigt på jakt efter drivna och noggranna personer med ambition att utvecklas. Nedan finner du de tjänster som vi för tillfället söker – du är varmt välkommen att söka om du känner dig träffad!

  Vanliga frågor

  Har Mälby Skog en egen industri?

  Nej, vi har inte en egen industri utan tar ut många olika sortiment utifrån hur just din skog ser ut. Dessa sortiment ser vi till kommer till de olika industrier som använder de som sin huvudråvara. Vi nyttjar 100% av trädet och gör värdehöjande åtgärder hela vägen. Därtill får du som ägare bättre betalt för din skogs alla produkter.

  Kan ni erbjuda vidareutbildning?

  Ja, oavsett titel eller område, blir all vår personal samtidigt kontinuerligt utbildade — alla anställda är skogligt utbildade. All operativ personal ute på fältet som arbetar med någon form av värdehöjande åtgärder innehar lägst Guldkortet (virkesmätning).

  Tar ni in underleverantörer?

  Nej, Mälby Skog styr självt hela flödet från hygge till industri och kan därför, med våra egna maskiner och lastbilar, plocka ut fler sortiment ur våra kunders skogsfastigheter. I och med att vi äger våra maskiner och last- och timmer bilar kan vi dessutom erbjuda att ta ut mindre partier jämfört med våra konkurrenter.


  Skicka in spontanansökan

  Mälby Skog söker kontinuerligt nya drivna arbetskollegor från Småland i söder till Västernorrland i norr. Skicka in din spontanansökan via formuläret nedan.

  Genom att använda formuläret godkänner jag att mina uppgifter används enligt Mälby Skogs personuppgiftspolicy

  KOMMA IGÅNG

  Det ska vara enkelt att äga skog. Vi visar dig hur.

  Många upplever frågetecken kring sitt skogs- och markägande. Mälby Skog gör istället ditt ägande till enkel affär med en enda kontaktperson och utan onödiga mellanhänder.