Skip to content
 • Vårt synsätt
 • Våra tjänster
 • Reportage
 • Om Mälby Skog
 • Jobba hos oss
 • Kontakt
 •  

  Mälby Skog växer snabbt! Just nu söker vi skogliga planerare.

  Att jobba som planerare hos oss på Mälby Skog kan vara ett första steg i din skogliga karriär och det finns stora möjligheter att utvecklas och ta dig an nya utmaningar.   

  Läs mer om tjänsten!

  Vem söker vi?

  Vi söker dig som redan jobbar inom skogen eller nyligen tagit studenten från en skoglig utbildning. Kanske jobbar du redan som etablerad planerare eller kör timmerbil eller skogsmaskin. Det viktigaste för oss är att du har drivet och viljan att lyckas. 

   Hos oss på Mälby Skog får du möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Alla våra planerare genomgår under första året utbildningen Skog och Mångbruk där vi bygger på de teoretiska kunskaperna som krävs.  Under utbildningstiden får du lära känna hela bolaget och får möjligheten att växa in i din roll. Detta kommer ge dig en bra start i din nya roll som skoglig planerare.  

   Vi tror att du har ett eget starkt driv och en vilja att utvecklas. Du förstår vikten av gott samarbete och gillar att ta dig an nya utmaningar.

   Våga ta klivet att utveckla dig själv och din kompetens hos oss på Mälby Skog!

   Placering: Värmland, Närke, Södermanland, Uppland, Västmanland, Värmland, Dalarna och Gästrikland

  Vi växer hela tiden stadigt vilket gör att nya områden tillkommer kontinuerligt.


  Kontakt och ansökan

  För att ansöka till platsen, vänligen skicka in din ansökan via formuläret nedan så snart som möjligt. För mer information om den specifika tjänsten, kontakta Ronny Sjöqvist, grundare och VD, på tel. 073-047 22 32.

  Vi behandlar ansökningar och inleder intervjuer löpande.

  Genom att använda formuläret godkänner jag att mina uppgifter används enligt Mälby Skogs personuppgiftspolicy

  VÅRT SYNSÄTT

  Med en helhetsyn
  på skog och mark

  Genom att se bortom skogens alla träd, kan vi optimera hur din skogsgård förvaltas, förnyas och maximeras i sin användning. Läs mer om hur Mälbu Skog skapar ett hållbart skogägande.

  Mer om vårt synsätt