Skip to content
 • Vårt synsätt
 • Våra tjänster
 • Reportage
 • Om Mälby Skog
 • Jobba hos oss
 • Kontakt
 •  

  Utbilda dig till virkesköpare hos oss på Mälby Skog

  Vi söker dig som jobbar inom skogen idag, men som vill utvecklas vidare. Du kanske skogsmaskin eller timmerbil och är redo för nästa steg – läs mer om vår traineetjänsteb som virkessköpare för området Närke, Södermanland, Västergötland, Östergötland och Småland.

  Läs mer om traineetjänsten

  Allmänt om rollen

  Hos oss på Mälby Skog får du möjligheten att ta nästa steg till att börja jobba som virkesköpare. Just nu söker vi fyra traineer som under ett års tid får möjligheten att varva utbildningen Skog och Mångbruk med arbete hos Mälby Skog. Du kommer under utbildningens gång lära känna hela bolaget och kommer vara väl förberedd för din nya roll. Traineeprogrammet är väl beprövat och har gett goda resultat.

  Du som söker programmet har ett eget starkt driv och en vilja att utvecklas. Du förstår vikten av gott samarbete och gillar att ta dig an nya utmaningar.

  Traineeprogrammet startar våren 2023. Våga ta klivet att utveckla dig själv och din kompetens hos oss på Mälby Skog!

  Placering: Närke, Södermanland, Västergötland, Östergötland och Småland. Vi växer hela tiden stadigt vilket gör att nya områden tillkommer kontinuerligt.

   

  Kort om oss på Mälby Skog

  Mälby Skog är en platt organisation där det finns alla möjligheter att själv vara med och påverka arbetet och hela tiden utvecklas inom sin roll.

  Vi är ett fullserviceföretag inom skog som hjälper våra skogsägare att höja värdet på sin fastighet. Mälby Skog är ett helt fristående skogsbolag med stor kapacitet som innehar all entreprenad, såväl personal som maskiner. Detta gör att vi kan erbjuda en rad olika skogsbrukstjänster som rör våra skogsägares fastighetsinnehav. Vårt mål och vision är att våra skogsägare ska känna sig trygga som skogsägare och med sin skogsaffär och få ut mesta möjliga värde på sin skog. Mälby Skog står för kvalité, kunskap, helhet och personlig service. Att äga och sköta skog ska vara hållbart och långsiktigt. Som bolag är vi givetvis certifierade.

  Ta chansen och satsa på dig själv! Välkommen till Mälby Skog!


  Kontakt och ansökan

  För att ansöka till platsen, vänligen skicka in din ansökan via formuläret nedan. För mer information om den specifika tjänsten, kontakta Ronny Sjöqvist, grundare och VD, på tel. 073-047 22 32.

  Vi behandlar ansökningar och inleder intervjuer löpande.
  Sista ansökningsdag är 15 april 2023.

  Genom att använda formuläret godkänner jag att mina uppgifter används enligt Mälby Skogs personuppgiftspolicy

  VÅR HELHETSYN

  Med en helhetsyn
  på skog och mark

  VÅR HELHETSYN

  Med en helhetsyn
  på skog och mark

  Genom att se bortom skogens alla träd, kan vi optimera hur en skogsgård förvaltas, förnyas och maximeras i sin användning. Läs mer om hur vi på Mälby Skog skapar ett hållbart skogsägande.

  Läs mer om vårt synsätt

  Läs mer om vårt synsätt