Skip to content
 • Vårt synsätt
 • Våra tjänster
 • Reportage
 • Om Mälby Skog
 • Jobba hos oss
 • Kontakt
 •  

  Erfaren som nyutbildad – vi söker flera virkesköpare

  Mälby Skog växer så att det knakar! Just nu söker vi flera virkesköpare som är redo att ta ansvar och driva långsiktiga samarbeten med våra skogsägare.

  Läs mer om tjänsten!

  Allmänt om rollen

  Som virkesköpare hos oss på Mälby Skog kommer du att ansvara över hela kedjan för dina kunder. Från kontakt till nästa affär. Vi jobbar alltid långsiktigt med våra skogsägare.

  Hos oss är det viktigt att alltid ge 100% i alla led. För att trivas hos oss på Mälby Skog är det viktigt att ha ett starkt eget driv i kombination med noggrannhet.

  Mälby Skog är en platt organisation där det finns alla möjligheter att själv vara med att påverka arbetet och hela tiden utvecklas inom sin roll.

  Då vi är under stark utveckling så söker vi flera duktiga medarbetare. Vi söker både dig som jobbat en längre tid som virkesköpare och dig som kanske är nyutbildad inom skog. Kanske saknar du formell skoglig utbildning men har under åren skaffat dig lämplig kompetens och är sugen på att gå vidare med nya uppgifter. Det viktigaste för oss är att du har drivet och viljan!


  Kontakt och ansökan

  För att ansöka till platsen, vänligen skicka in din ansökan via formuläret nedan så snart som möjligt.. För mer information om den specifika tjänsten, kontakta Ronny Sjöqvist, grundare och VD, på tel. 073-047 22 32.

  Vi behandlar ansökningar och inleder intervjuer löpande.

  Genom att använda formuläret godkänner jag att mina uppgifter används enligt Mälby Skogs personuppgiftspolicy

  VÅRT SYNSÄTT

  Med en helhetsyn
  på skog och mark

  Genom att se bortom skogens alla träd, kan vi optimera hur din skogsgård förvaltas, förnyas och maximeras i sin användning. Läs mer om hur Mälbu Skog skapar ett hållbart skogägande.

  Mer om vårt synsätt